Notícies d'Alumnes

PIKS, joguina dissenyada per l'alumne Hansel Schloupt, estimula la imaginació dels més petits

Data:

Els nens d'avui dia sovint estan massa absorbit per les pantalles, tenen dificultats per concentrar-se i no desenvolupen suficientment la seva creativitat. Només necessiten la possibilitat d'estimular els seus petits cervells mentre es diverteixen. Aquesta és l'aposta de la nova marca de joguines de l'ambaixador d'Elisava Alumni a França Hansel Schloupt.

O P P I ® presenta ara PIKS, joc d'equilibri que combina disseny i educació i que estimula la imaginació i la creativitat dels més petits. Un joc d'equilibri lúdic, amb múltiples combinacions de forma i color i inspirat en estudis científics per construir una alternativa creativa als trastorns de concentració.

PIKS ofereix innombrables combinacions: vertical, horitzontal, creuada, etcètera. L'objectiu és que, a partir dels cons de silicona i els panells de fusta que conformen el joc, els nens i nenes puguin crear l'estructura més impressionant i original sense que aquesta caigui. Els jugadors poden seguir els models proposats (torres, cases, animals, personatges ...) o deixar volar la seva imaginació.

T'agrada la proposta? Participa en la seva campanya de crowdfunding i contribueix a fer-la realitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies