Notícies d'Alumnes

Nova Junta Directiva d’ELISAVA Alumni

Data:


ELISAVA Alumni, la comunitat que aglutina els exalumnes de l’Escola, ha nomenat fa escassos dies els nous membres del seu òrgan directiu.
Així, la seva Junta queda conformada pel nou President Guillem Virgili, Albert Ibányez com a Secretari i Jordi Ros com a Tresorer. També s’ha creat un nou òrgan, el Consell Assessor, integrat per Jan Ministral, Anna Inglés, Josep Puig, Anna Torndelacreu, Maria Visa, Yasmina Moukhmalji i Daniel Paladini.
La nomenació s’ha fet en el marc d’una assamblea en què s’han exposat els objectius del nou equip directiu, que passen perquè els diversos agents del sector (alumnes, exalumnes, professors i empreses) formin part de l’associació, tot fomentant, en paraules de Virgili, “la sensació de pertinença a la comunitat ELISAVA”, una comunitat singular, àmplia, dinàmica, heterogènia i reconeguda mundialment.
Tanmateix, es potenciarà el paper central de l’alumne des del primer dia en què trepitja el centre. “Volem oferir-li un servei d’acompanyament i assessorament des del principi i crear una ‘Oficina de l’alumne’”, ha explicat Ibányez.
També “es reforçarà molt la borsa de treball”, ha subratllat Inglés, potenciant l’associació com a nexe entre les empreses i els alumni que ho desitgin, així com el seu paper de nucli on actualitzar coneixements i on fomentar el networking i les relacions socials mitjançant trobades i activitats.
Enhorabona a la nova Junta i molta sort en aquesta il·lusionant nova etapa!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies