Notícies d'Alumnes

Nina Dubarry, a l'Interior Design Show de Toronto

Data:

Nina Dubarry, alumni del Màster en Disseny de Mobiliari d’ELISAVA, estarà present al Design Interior Show de Toronto que se celebrarà del 21 al 24 de gener de 2016.

El seu projecte, Takeme, es podrà veure a la secció de prototips, considerada una de les més importants de la fira per representar el millor del disseny independent.

La proposta de Nina consisteix en l’ampliació de la col·lecció Takeme, un projecte que ja va guanyar diversos premis i que va tenir presència a la Fira Internacional del Moble de Milà. La col·lecció ara inclou la taula en diferents mides i més acabats i reflexa una vida natural i en constant moviment. Taules personalitzables, modulars i desmuntables, sense necessitat d’eines ni cargols per muntar-les.

Com a complement a la taula, la dissenyadora d’interiors i mobiliari ha pensat en una motxilla realitzada a mida en dues teles que permet transportar la taula i convertir-se en un matalàs per poder «acampar» on es desitgi.

«El que més m’interessa és l’espai viscut al voltant del moble, la relació entre la persona i l’objecte. L’emoció i els sentiments que provoquen els objectes a la nostra vida». – Nina Dubarry.

Molta sort a Toronto, Nina!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies