Notícies d'Alumnes

Nido Innova, Addit-ion Corporation i PowerFull, projectes seleccionats en la 2ª convocatòria de la Incubadora Almogàvers

Data:

Ja tenim els projectes guanyadors de la segona convocatòria per impulsar empreses d'Alumni en la Incubadora Almogàvers. Són els següents:

  • Nido Innova: Sistema de contenció i estimulació sensorial per nounats prematurs, de l'Alumni Eva Díaz, amb la col·laboració de Miguel García (Hospital St. Joan de Déu).
  • Addit-ion Corporation: Serveis de disseny i consultoria especialitzats en la fabricació additiva, dels Alumni Saulo Armas i Ignasi Sagré.
  • PowerFull: Servei que permet als usuaris reservar espais on treballar, reunir-se, entrenar i pagar per hora o per ús, de les Alumni Irene Cajas i Hannah Neuburger.

Els tres projectes, que a partir del setembre estaran ubicats a l'Espai ELISAVA de la Incubadora Almogàvers, se sumen a INDIANES, guanyadora de la primera edició. Tots ells, així com les start-up premiades en futures convocatòries, podran disposar d'aquest espai que compta amb tots els serveis necessaris pel funcionament d'una empresa, així com l'assessorament de Barcelona Activa durant un període màxim de tres anys.

Si ets Alumni Bold amb un projecte emprenedor que acaba de començar o ja en funcionament (amb menys de dos anys d'antiguitat), estigues atent a la nostra web i xarxes socials d'Elisava Alumni, on informarem sobre les pròximes convocatòries de la Incubadora Almogàvers.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies