Notícies d'Alumnes

Mireia Blàsquez guanya el 2n premi al millor PFC del CODIC

Data:

El projecte «Psyque» de l’antiga alumna de Graduat Superior en Disseny Mireia Blàsquez, ha rebut el 2n premi al millor Projecte de Fi de Carrera en la 15a edició del guardons organitzats pel Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

El projecte de la Mireia va ser tutoritzat pels professors Toni Arola i Joaquim Matutano i consisteix en la rehabilitació d’una nau industrial per fer un espai destinat a per­sones que pateixen trastorns psicològics menors.

L’eix principal de l’interiorisme es basa en un esquelet terapèutic, a través del qual els usuaris anirien passant per una sèrie d’estats emocionals dife­rents que es reflexarien en l’espai, tots ells necessaris, per arribar a un procés de millora. Els espais han d’ajudar a transmetre les sensacions i emocions per facilitar la psicoteràpia als usuaris.

Els principals espais de l’interiorisme relacionats amb el concepte de l’esquelet terapèutic són:

  • Espai grupal, psicoteràpia i tallers (públic)
  • Espai grupal, cuina-menjador (públic)
  • Espai de teràpia individual (intimitat intermitja)
  • Relacions intermitjes
  • Espais més distesos (estar)
  • Habitacles nocturns (màxima privacitat)

El lliurament dels premis es va celebrar el 8 d’octubre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Donem l’enhorabona a la Mireia pel guardó des de tota la comunitat ELISAVA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies