Notícies d'Alumnes

Mar Marramiau, alumni d’ELISAVA, dissenya la nova etiqueta de Vino Afortunado

Data:

 

Mar Marramiau (esquerra), durant l'acte de presentació de la nova etiqueta de Vino Afortunado.

La marca Vino Afortunado ha presentat durant aquestes festes nadalenques l’etiqueta de la seva ampolla magnum SpecialEdition de l’any 2016, dissenyada per l’alumni del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’ELISAVA Mar Moreno (de nom artístic Mar Marramiau).

 

La seva creació, en paraules dels responsables de la marca, "resumeix l’esperit tropical i afruitat" d’aquest verdejo de la família de Viñedos Singulares. En aquest sentit, la il·lustració, segons el criteri del jurat, fa recordar l’estiu i aquells moments de desconnexió i relax en els quals un assaboreix una copa de vi.

 

La pròpia autora, Mar Moreno, comenta: "Estic molt emocionada, ja que és una gran oportunitat per mi, perquè molta gent està veient l'ampolla amb la nova il·lustració. També estic molt contenta perquè en anys anteriors aquest mateix procés l'havien realitzat grans il·lustradores com Lara Costafreda o Judit Canela."

Llarg procés de selecció

La nova etiqueta s’ha presentat a finals de desembre, en un acte al Magatzem Escolà que culmina un procés iniciat mesos enrere, quan l'equip de Vino Afortunado va visitar ELISAVA en el marc d'un taller amb alumnes de l’Escola i la mencionada il·lustradora Lara Costafreda. D’allà va sorgir la primera selecció de 8 treballs, obra dels alumnes Julia Claveria, Guillem Marquès, Sandra Medina, Mar Moreno (Mar Marramiau), Margarita Torrens, Sandra Lara, Maria Bennani i Georgina Romeo.

Després d’aquesta primera fase, es va celebrar un sopar en el qual es va combinar la gastronomia amb l’art per crear les 8 peces que es van presentar a l’octubre en una exposició a WynWood Point.

Finalment, el 20 de desembre es va donar a conèixer el disseny escollit per la marca, atenta sempre al talent emergent, i que ja llueix en l’edició especial, disponible als punts de distribució habituals.

Felicitats, Mar!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies