Notícies d'Alumnes

L’exalumne d’ELISAVA Mario Ruiz rep el Premi Nacional de Disseny 2016

Data:

Des d'ELISAVA celebrem el premi rebut per Mario Ruiz, exalumne d’ELISAVA i actual dissenyador industrial. Economia ha premiat Mario Ruiz Rubio en la categoria de professionals per la seva trajectòria “brillant i consolidada”, el seu estil “atemporal i perdurable” i la seva projecció internacional.

Nascut a Alacant el 1965, Mario Ruiz Rubio es va graduar en Enginyeria de Disseny Industrial per ELISAVA. El 1995, va crear l’estudi Costa Design, enfocat al disseny i desenvolupament de producte industrial i tecnologia. El 2004, va posar en marxa Mario Ruiz Design, dirigit al desenvolupament de projectes de mobiliari, il·luminació, oficina i gràfica ampliada, que es va acabar fusionant amb Costa Design quatre anys més tard.

A més, l’empresa de material electrònic Simón ha estat l’altra guanyadora de l’edició 2016 dels Premis Nacionals de Disseny, atorgats recentment pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, a través de la Secretaria d’Estat de I+D+i. Aquest guardó suposa un reconeixement a la trajectòria d’empreses i professionals del sector del disseny que es posicionen com a creadors de riquesa, innovació i desenvolupament econòmic i social del país.

Per últim, el jurat ha estat presidit per la secretaria general de Ciència, Tecnologia i Innovació, María Luisa Poncela. També l’han format María Luisa Castaño, Jaime Moreno Medina, Pati Núñez Salmerón, Pau Borrás Pons, Ricardo Marzullo i Gemma Bernal Rossel.

Enhorabona, Mario Ruiz!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies