Notícies d'Alumnes

L’estudi ÀNIMA Barcelona, dirigit per dos alumni d’ELISAVA, segueix collint premis

Data:

L'Estudi de disseny Ànima Barcelona ha estat guardonat amb dos RED DOT Design Awards, un dels màxim reconeixements en el món del disseny (similar als Oscars del disseny), així com amb un total de set European Design Awards que van recollir al Parlament Europeu a Brussel·les.

ÀNIMA Barcelona està dirigit per Diego Quiroga i Joanma Baqués, Alumni d’ELISAVA i professors del Postgrau en Concepte de Producte d’ELISAVA. Se’ls ha otorgat un RED DOT Car Design pel disseny de la moto elèctrica catalana Volta BCN 2017 i l'altre RED DOT Design Award pel casc per a estudis de neurociencia Starstim /Enobio de l’empresa Neuroelectrics de Barcelona, pel qual ja els van premiar a la Xina a finals de l’any passat.

Per una altra banda, l’European Product Design Award reconeix els esforços d’equips internacionals de dissenyadors amb talent que s’esforcen en millorar la nostra vida quotidiana amb creacions pràctiques i intel·ligents. Disseny de productes, innovadors i trencadors. També premia la visió estratègica i la imaginació que comporta el crear un gran producte.

Ànima Barcelona ha triomfat, en aquesta ocasió, ni més ni menys que amb set dels seus dissenys: un platinium (màxim guardó) per a la moto Volta, dos Gold i quatre Silver per altres productes, tots ells en diferents categories com l'electrònica de consum, jardineria, automoció i transport, electrodomèstics, equipament mèdic i científic, entre d’altres.

Felicitats per tan excelent feina!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies