Notícies d'Alumnes

L’espai d’Elisava Alumni a la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa ja és una realitat

Data:

Durant el curs 2016-2017, ELISAVA i Barcelona Activa han arribat a un acord per tal de disposar d’un espai on “incubar” empreses creades i/o impulsades per Alumni d’ELISAVA, que seran acompanyades tècnicament per experts de Barcelona Activa.

El primer projecte escollit ha estat ‘Indianes’, dels alumni Ivan Rojas i Diana Feliu, que des de principis d’any ja es troba en plena incubació. Rojas i Feliu expliquen la seva experiència: “És un lloc on tot està destinat a crear i a innovar, on l'ambient i el suport són claus per avançar. És un gran espai inspirador en un edifici ple de vida i de persones apassionades pels seus projectes. També ens permet realitzar diferents activitats, com la gestió empresarial o la de taller de models i prototips, i també inclou una zona d'exposició i una botiga per a la marca.”

A partir d’ara, cada any se seleccionaran dues noves empreses d’Alumni per instal·lar-se i treballar en el marc de la Incubadora Almogàvers. Alumni vol compartir amb orgull la notícia i desitja que la comunitat d’Elisava Alumni arribi molt lluny, fent realitat els projectes dels nostres alumni.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies