Notícies d'Alumnes

Lesia Trubat al Campus Biotech

Data:

«Electronic Traces», el projecte final d’estudis desenvolupat per l’antiga alumna del Grau en Disseny d’ELISAVA, Lesia Trubat, ha estat escollit per fer una performance el proper 22 de maig a Ginebra, amb motiu de la inauguració del Campus Biotech.

L’empresa FluxLab es va posar en contacte amb la Lesia després de que el seu projecte fos seleccionat per la revista Domus i actualment n’estan desenvolupant un prototip.

«E-Traces» consisteix en unes sabatilles de ballet tecnològiques que permeten a la ballarina recrear els seus moviments en forma de dibuixos digitals mitjançant una aplicació de mòbil que va inclosa al kit de compra del producte.

Posteriorment, l’usuari podrà visualitzar tots els moviments que ell ha realitzat en format vídeo i extreure’n imatges, fins i tot imprimir-les. El propi ballarí podrà interpretar els seus moviments i corregir-los o bé comparar-los amb altres ballarins, ja que les gràfiques creades amb el moviment podran ser iguals o diferents depenent del tipus de moviments executats, la correcció del pas i la posició corporal.

És un orgull veure com els estudiants d’ELISAVA s’obren camí al món professional. Des d’aquí et desitgem els millors èxits, Lesia.

L’enhorabona!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies