Notícies d'Alumnes

Les Medalles ADI 2018 reconeixen tres projectes d'alumnes d'ELISAVA

Data:

Un any més, les Medalles ADI 2018 han premiat diversos Projectes de Fi de Grau, Màster i Postgrau dels alumnes d'ELISAVA. En aquesta ocasió, els nostres estudiants s'han portat premis de les categories de Plata i Bronze, així com una menció. Son els següents:

Categoria Plata

Melit, d'Adrià Margall Planella
Tutors: Danae Esparza, Salvador Fàbregas, Xavier Tutó
Estudis: Programa d'Estudis Simultanis (PES)

Descripció: Melit pretén conscienciar a la població sobre la importància d'aquests insectes i la dràstica reducció de la seva població total als últims anys. Per fer-ho, s'ha dissenyat un kit per la iniciació a l'apicultura en un entorn urbà, format per un rusc modular per obtenir mel totalment natura. El projecte està dirigit a persones amb inquietuds mediambientals que vulguin promoure la consciència social sobre l'extinció de les abelles i col·laborar en la millora de les zones verds de la ciutat.


Categoria Bronze

Without, de Marta Torrentó i Serra
Tutor: Raquel Llaberia
Estudis: Grau en Disseny

Descripció: Without és una sèrie de productes formats a partir de tres tipus d'unions que permeten auto acoblar peces tèxtils i dotar-les de personalitat. El valor principal del projecte és 'sense': sense cosir, sense costures, sense materials addicionals. El seu objectiu: transformar el tall làser 2D en productes tèxtils 3D de la forma més creativa i interessant.

Menció

Aux!, de Inés Antón Losada
Tutor: Josep Puig
Estudis: Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte

Descripció: Aux! proposa un sistema de flotació auxiliar per a nens. El projecte neix com una resposta a la necessitat d'evitar que els nens refugiats s'ofeguin durant la travessia marítima.

Sobre les Medalles ADI

Creades l'any 1976 com una convocatòria paral·lela als Premis Delta d'ADI-FAD, les Medalles ADI van sorgir amb l'objectiu de contribuir a establir ponts entre l'àmbit acadèmic i el món industrial. Són un premi amb una gran tradició al panorama del disseny del nostre país, que fomenta el talent futur de les generacions més joves.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies