Notícies d'Alumnes

L'aplic «Flap», de Rubén Saldaña, guanya el Design Plus Award 2016

Data:

Rubén Saldaña, alumni d'ELISAVA i professor del Postgrau en Desenvolupament de Producte de l'Escola, ha guanyat el Design Plus Award 2016, organitzat conjuntament per la fira Light+Building i el German Design Council.

El producte premiat consisteix en un aplic de pared de geometría simple i línies pures anomenat LED Flap i realitzat per l’empresa Arkos Light.

Segons la organització, el jurat ha tingut en compte per la seva decisió el concepte global del disseny de Flap, el seu alt nivell de qualitat i d’innovació, el seu elevat component tecnològic d’avantguarda i el respecte medionambiental i ecològic.

Per la seva instal·lació versàtil, LED Flap és adequat per a composicions de conjunt, on el seu disseny essencial encaixa harmònicament tant en disposicions racionalistes com aleatòries. Dissenyat formalment com a un disc seccionat, destaca per la seva forma plana i línies primes. Compacte i de volum mínim, entrega una dispersió de la llum totalment homogènia.

En total, s’han presentat 129 empreses de tot el món i han competit pel guardó 214 productes. Tots ells es podran veure a la pròxima Light+Building 2016, del 13 al 18 de març, a l’estand dedicat al Design Plus Award 2016.

Felicitats!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies