Notícies d'Alumnes

Laberinx, primer videojoc dissenyat per l’alumni i professor d'ELISAVA Àlex Casabò

Data:

Àlex Casabò, Elisava Alumni del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i professor d’ELISAVA, acaba de dissenyar i desenvolupar el seu primer videojoc, Laberinx, a través de la seva pròpia companyia Cosmik Games.

Laberinx és un joc indie de plataformes ambientat en un univers abstracte on l’objectiu és evitar xocar contra asteroides i enemics. El joc consta de 4 nivells de dificultat ambientats en diferents planetes del sistema solar: la Terra, Mart, Júpiter i Neptú. Es pot accedir a aquests mitjançant la recollida de monedes, i també es poden desbloquejar nous personatges o naus. El joc, que compta amb una banda sonora composada a mesura, posseeix una jugabilitat elevada i senzilla: simplement arrastrant el dit per la pantalla, la nostra nau es desplaçarà cap a la direcció que li indiquem.

Laberinx està disponible per a iPhone i Android i ha aconseguit el segon lloc a les llistes d’Apple referents a jocs arcade i jocs de carreres gratuïts.

Escolta el programa de Catalunya Ràdio ‘Generació Digital’ del passat 26 de març en què parlen del videojoc Laberinx aquí

Més info sobre Laberinx a www.cosmikgames.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies