Notícies d'Alumnes

Jose Fernando Sanchiz, de Panamà, nou Ambaixador Internacional Alumni

Data:

La xarxa d'Ambaixadors Internacionals Alumni, creada el passat setembre per Elisava Alumni, continua creixent.

La incorporació més recent és la de Jose Fernando Sanchiz, de Panamà. Arquitecte de 26 anys i cofundador de l'estudi de disseny Pentagrama (www.pentagramaed.com), va cursar el Màster en Interior Design d'ELISAVA l'any 2017.

Sanchiz explica: "Si alguna cosa vaig aprendre quan vaig treballar i estudiar a Espanya, és que, en temes de disseny, encara queda molt per créixer a Panamà, tot i que el talent ja existeix. Per això, també crec que, per explotar-ho, hi ha canvis, idees, riscos i oportunitats que hem d'aprofitar i desenvolupar". Sobre la tasca d'Ambaixador Internacional Alumni, Sanchiz comenta: "Crec que és una d'aquestes oportunitats que es presenten a la vida, mitjançant la qual pots ajudar, no només a desenvolupar el gremi, però també directament a les persones que ho necessiten".

L'objectiu dels ambaixadors com Jose Fernando passa per aglutinar a la comunitat Alumni local i afavorir l'intercanvi i la col·laboració entre els nostres antics alumnes que actualment desenvolupen la seva carrera professional en diferents països.

Pots conèixer més sobre els Ambaixadors Internacionals Alumni fent clic aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies