Notícies d'Alumnes

INDIANES, projecte guanyador de la 1a convocatòria de la Incubadora Almogàvers

Data:

 

Ja tenim projecte guanyador de la primera convocatòria de l’Espai ELISAVA a la Incubadora Almogàvers: es tracta d’INDIANES, d’Ivan Rojas i Diana Feliu, tots dos Alumni Bold del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte d’ELISAVA.

INDIANES és una start up dedicada al disseny i desenvolupament de productes del sector calçat, que mitjançant l'anàlisi de les condicions de l'entorn i la societat i aplicant tècniques de disseny, enginyeria, recerca i desenvolupament, han permès identificar la necessitat actual de crear productes (calçat) amb millors característiques de disseny, qualitat, funcionalitat i sostenibilitat que la majoria de propostes actuals. La seva proposta passa pel disseny i la producció de calçat tant per home com per dona, realitzat amb materials innovadors, sostenibles i amb dissenys avantguardistes i amb la màxima atenció al detall. Productes fabricats per experimentats sabaters locals, utilitzant materials de proveïdors de la més alta qualitat, sense químics nocius i en quantitat limitada per garantir un impacte ambiental mínim.

Tant INDIANES com les start-up seleccionades en futures edicions de la convocatòria de la Incubadora Almogàvers comptaran en aquest espai amb tots els serveis necessaris pel funcionament d’una empresa, així com amb l’assessorament de Barcelona Activa durant el temps que formin part del projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies