Notícies d'Alumnes

Inaugurada l'exposició «Next Design Innovation» a ELISAVA

Data:

Des del passat dijous 2 de juny pot visitar-se a ELISAVA l'exposició «Next Design Innovation», recull de sis projectes innovadors ideats per joves dissenyadors formats a la nostra Escola.

A l'acte inaugural hi han assistit representants de les institucions participants, CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) i ACCIÓ, totes dues dependents de la Generalitat de Catalunya, així com membres de l'equip docent d'ELISAVA, els tutors dels projectes i els propis dissenyadors, que han explicat amb detall les característiques i el funcionament dels seus prototips.

La inauguració ha estat precedida per un parlament inicial en el qual tan Albert Fuster, Director Acadèmic d’ELISAVA, com Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, han destacat la importància de fer encara més visibles iniciatives tan necessàries com aquesta per tal de reivindicar el nostre talent en els àmbits del disseny i la innovació.

L'exposició «Next Design Innovation» es pot visitar aquests dies a ELISAVA en el marc de la programació de la Barcelona Design Week 2016 i fins a finals del mes de juny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies