Notícies d'Alumnes

«I Have Nuts», del Màster en Disseny de Packaging d'ELISAVA, guanya el Pro Carton Young Designers Award 2016

Data:

El projecte «I Have Nuts», de les alumnes del Màster en Disseny de Packaging d'ELISAVA Isabel Tabarini, Fernanda Madrigal i Nancy Nieto, ha guanyat el Pro Carton Young Designers Award 2016.

Sorgit al taller Ecopackaging tutoritzat per Jon Marín, Alex Jiménez i Carlos Calahorra en el marc del Postgrau en Disseny Gràfic i Estructural del Packaging, «I Have Nuts» proposa una barreja de fruits secs ecològics i equilibrats per als atletes, que acostumen a consumir una barra alta en calories abans de l'entrenament i una altra rica en proteïnes poc després de l'exercici.

La solució d'aquest projecte proposa un envasat amb dos compartiments separats per a cadascuna de les mescles.

Entre les seves particularitats en destaca també la mida de butxaca, característica que el fa idoni per portar durant l'entrenament; així com l'envàs, realitzat amb material 100% reciclable, que llueix una paleta de colors vibrants que aporta jovialitat i alegria, que emfatitza el doble significat darrere del nom de la marca.

El jurat del Pro Carton Young Designers Award 2016 ha realitzat la següent menció per «I Have Nuts»: "És un pack molt atractiu, estructural i gràficament. A més, introdueix un concepte de màrqueting per a una nutrició equilibrada dels atletes en cada meitat de l'envàs". El jurat conclou que el concepte està ben executat en el disseny i que el conjunt podria ser comercialitzat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies