Notícies d'Alumnes

Guanyadors dels Premis ei! d’ELISAVA 2017

Data:


Els Premis ei! d’ELISAVA han reconegut, per sisè any consecutiu, el rigor i l’excel·lència dels alumnes dels Graus Universitaris de l’Escola. Uns guardons que fomenten la difusió del talent dels alumnes i la seva competitivitat en el conjunt de la societat, especialment en els sectors del disseny i l’enginyeria.

Els premis, atorgats aquesta passada nit en el marc de l’Acte de Graduació d’ELISAVA, suposen la culminació a entre 4 i 6 anys de carrera (en el cas de la primera promoció del Programa d’Estudis Simultanis).

El jurat d’enguany, format per Dani Freixes (Varis Arquitectes), Alba Rosell i Santi Fuster (Bendita Gloria), César Rojo (Cero Design), Aleix Fernandez (Onionlab), Javier Peña (Director General de ELISAVA), ha valorat totes les propostes presentades i emet el següent veredicte atorgant el premi per categories als següents projectes:

Premi a la categoria de Disseny d’Espai

Projecte: Home Away From Home
Autor: Sondre Stålerød
Tutor: Daria de Seta
Estudis: Grau en Disseny


Valoració del jurat: Per donar una solució viable, sostenible i humanitària a la inadequació dels improvisats allotjaments per a refugiats, dignificant la seva qualitat de vida amb un sistema modular d'habitatge autoconstruït amb materials de fàcil disponibilitat.

Premi a la categoria Comunicació Gràfica

Projecte: Habitus
Autora: Mariona Palau Nadal
Tutor: Sergi Carbonell
Estudis: Grau en Disseny


Valoració del Jurat: Per l'excel·lent qualitat visual de les peces presentades i per explorar les capacitats del disseny per a la investigació i l'expressió de conceptes complexos, alhora que qüestiona la funció de la pròpia comunicació gràfica.

Premi a la categoria Disseny d’Interacció

Projecte: ETE
Autora: Marian Brea
Tutor: Jessica Fernandez i Martin Koch
Estudis: Grau en Enginyeria de Disseny Industrial


Valoració del Jurat: Per aportar una novetat pràctica a un sector a l’alça com el dels festivals, proposant substituir les habituals polseres dels assistents per un tatuatge electrònic, de fàcil implementació, que aporta una àmplia gamma de dades i noves aplicacions.

Premi a la categoria Disseny de Producte

Projecte: Bloon
Autors: Aida Radresa Badosa, Alejandra Martí Jover, Henni Maria Heino, Laura Homs Puchal, Pau Benazet i Montobbio, Úrsula Pahl Vicari i Xavier Guasch Solench.
Tutor: Jessica Fernández, Mariana Eidler, Tona Monjo i Daria de Seta
Estudis: Grau en Disseny, Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i Programa d'Estudis Simultanis


Valoració del Jurat: Per resoldre perfectament un repte de calat internacional i amb una gran complexitat tècnica, com és el disseny de l'interior de la primera càpsula de turisme espacial europea, garantint el gaudi i la seguretat dels passatgers en un espai reduït.

Premi a la categoria Desenvolupament de Producte

Projecte: Nox
Autor: Jaume Batllori Sancho
Tutor: Pau Romagosa
Estudis: Grau en Enginyeria de Disseny Industrial


Valoració del Jurat: Per respondre eficaçment a una necessitat real que sorprenentment no havia estat abordada, millorant la il·luminació de les habitacions d'hospital, disminuint la sensació de depressió i estrès i facilitant el reconeixement mèdic del pacient.


Premi a la categoria Programa d’Estudis Simultanis
Projecte: Fentex
Autor: Guillem Marquès i Mas
Tutor: Oscar Tomico i Robert Thompson
Estudis: Programa d'Estudis Simultanis


Valoració del Jurat: Per introduir la innovació tecnològica en un esport com l'esgrima històrica, desenvolupant un wearable que no modifica la pràctica ni la comoditat dels competidors i que s'integra amb una app que comunica dades directament a l'àrbitre.

Categoria Premi del Públic

Projecte: Bloon
Autors: Aida Radresa Badosa, Alejandra Martí Jover, Henni Maria Heino, Laura Homs Puchal, Pau Benazet i Montobbio, Úrsula Pahl Vicari i Xavier Guasch Solench.
Tutor: Jessica Fernández, Mariana Eidler, Tona Monjo i Daria de Seta
Estudis: Grau en Disseny, Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i Programa d'Estudis Simultanis

Categoria Millor Expedient Acadèmic

Alumna: Remedios Chantal Martínez Castillo, del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial.

[[{"fid":"12729","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premis ei! ELISAVA 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"9":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premis ei! ELISAVA 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Premis ei! ELISAVA 2017","height":610,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"9"}}]]

A banda dels Premis ei!, en el marc de l'Acte de Graduació dels Graus d'ELISAVA també s'han atorgat el Premi al Professor de l'Any, que enguany ha recaigut en el professor de l'Escola Toni Llàcer, i el Premi d'Honor a Agueda Viñamata, professora d'Història de l'Art a ELISAVA.

[[{"fid":"12730","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premis Honor i Professor de l'Any ELISAVA 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"10":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premis Honor i Professor de l'Any ELISAVA 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Premis Honor i Professor de l'Any ELISAVA 2017","height":479,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"10"}}]]

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies