Notícies d'Alumnes

Francesc Vilaró guanya el German Design Award

Data:

Francesc Vilaró, antic alumne del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’ELISAVA i professor de l’Escola, ha estat guardonat amb el German Design Award 2016, en la categoria d’Excel·lència en Disseny de Producte, pel seu projecte de lluminària INVISIBLE.

Ha fet servir la tecnologia LED per aconseguir més eficiència energètica i per reduir al màxim la corporeïtat de la lluminària, concedint protagonisme al que realment és important: la llum. «L’essència d’INVISIBLE és, precisament, l’argument principal de la lluminària, amb un disseny que pretén barrejar-se en diferents contextos i vol durar més enllà de les modes», ha subratllat l’autor.

«Aquest premi suposa un reconeixement de prestigi a la feina ben feta per part de tot l’equip que ha intervingut en el projecte i és, alhora, una injecció de confiança per emprendre nous reptes carregats d’il·lusió», afegeix.

El German Design Award, que va néixer el 2012, es considera un dels premis més prestigiosos en el camp del disseny i té com a objectiu premiar la feina dels participants en matèria de disseny de producte i disseny de comunicació.

L’entrega del guardó tindrà lloc el 12 de febrer de 2016 en el marc de la fira Ambient de Frankfurt, Alemanya.

Enhorabona, Francesc!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies