Notícies d'Alumnes

Èxit dels alumnes d'ELISAVA al Weekend Challenge

Data:

ELISAVA va participar el darrer cap de setmana com a universitat convidada al Weekend Challenge, un esdeveniment organitzat pel TecnoCampus Mataró-Maresme amb l’objectiu que joves universitaris i persones de diferents perfils comparteixin idees de negoci, creïn productes i llancin startups en un intens cap de setmana.

Diversos alumnes de disseny i enginyeria de l’Escola van desenvolupar dues de les tres propostes guanyadores. El primer premi se’l va endur el projecte «Fingerclik», un innovador sistema d'higiene de mans destinat a negocis de restauració en què van participar els estudiants d'ELISAVA Tiphaine De Rouge i Carles Rubí.

El segon classificat va ser «DUDUM», un projecte de joguines inclusives i Treball Final de Grau de les estudiants del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial Júlia Camprubí i Ariadna López, que durant el Weekend Challenge va comptar amb el suport de la Tatiana Heittier, l’Anna Ferrarons i l’Ester Casas.

Durtant la segona edició del Weekend Challenge, una seixantena d'estudiants universitaris van poder desenvolupar les seves idees en equips multidisciplinaris, comptar amb el suport d'empresaris com a mentors, van assistir a tallers de creativitat i de tècniques de presentació de projectes. Les iniciatives guanyadores optaran com a premi a 9 mesos de pre-incubació i 20 hores d’assessorament per al desenvolupament del prototip i validació en el mercat.

Estudiants participants: Marcos Bassols, Marc Bertrán,Júlia Camprubí, Júlia Claveria, Tiphaine De Rouge, Pau Homs.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies