Notícies d'Alumnes

Èxit del primer ELISAVA Design Attitudes

Data:

 

L’estrena d’ELISAVA Design Attitudes ha rebut una molt bona acollida, amb més de 130 participants del món del disseny. Cap d’ells s’ha volgut perdre aquest fòrum nascut amb l’objectiu de ser un referent clau en la definició del paper del disseny en el futur, així com d’ELISAVA com a formadora d’agents de canvi.

Keynotes

La cita ha arrencat amb 4 keynotes o presentacions a càrrec de 4 professionals que personifiquen les 4 actituds vers el disseny definides per a l’ocasió: Daniel Hervás de SEAT (Conscient); Ariel Guersenzvaig del Pots veure les seves intervencions aquí.

Challenges

La jornada ha prosseguit amb 4 tallers o challenges interactius corresponents a cada actitud, liderats, cadascun d'ells, per un Elisava Alumni (Ariel Guersenzvaig).

Conscious: sota la consigna de fer les empreses més transparents i apropar-se al consumidor, dos projectes finalistes: Mercadona 2.0 i el futur de Volkswagen.

Rebel: sota la consigna de repensar la funda del mòbil i afegir certa crítica al seu ús, s’han plantejat solucions atrevides partint de materials a l’abast.

Resilient: plantejat des de la idea de la digitalització de la societat i l’automatització, el projecte ‘bombolla de felicitat’ planteja l’ús ètic de les dades i el retorn positiu per a les persones.

Engaged: projectes d’empoderament i facilitació de l'entorn per a les persones amb movilitat reduïda, com, per exemple, unes ulleres amb tecnologies sensòriques emprades en el sector automobilístic.

Design Attitudes Survey

El Design Attitudes Survey s’ha llançat, amb molta curiositat i acceptació per part dels participants, que han pogut reflexionar com s’enfronten a la seva pràctica com a dissenyadors, mitjançant el descobriment del seu perfil i proporció de les quatre actituds. Més de 100 persones han pogut visualitzar els seus resultats en la instal·lació interactiva Design Attitudes Display.

Resultats lectura col·lectiva:
Conscious: 29%
Engaged: 23%
Rebel: 17%
Resilient: 31%

#ELISAVADesignAttitudes ha estat #reflexiu #enriquidor #divertit #dinamic #encoratjador #suggestiu #energitzant #diferenciat

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies