Notícies d'Alumnes

Es posa en marxa la xarxa d’Ambaixadors Internacionals d’Elisava Alumni

Data:

La comunitat Alumni d’ELISAVA està molt internacionalitzada, de fet, tenim antics alumnes que actualment viuen i treballen en moltes parts del món, els trobem en ciutats com Londres, Nova York, Bogotà, Sao Paulo, San Francisco, Brisbane, Xangai o Milà per anomenar-ne algunes. Sabedors d’aquesta realitat, des d’Elisava Alumni fa un any que treballem per potenciar aquesta comunitat internacional i ja hem realitzat trobades de networking a Londres, Bogotà i, més recentment, a Nova York.

A més a més, des del passat mes de setembre, s’ha activat la xarxa d’Ambaixadors Internacionals Alumni, on hem identificat Alumni que actuaran com a referents en diversos països.

L’objectiu d’aquests ambaixadors es que aglutinin a la comunitat Alumni local i afavoreixin l’intercanvi i la col·laboració entre els nostres antics alumnes que actualment desenvolupen la seva carrera professional en àmbits diversos però moltes vegades complementaris.

Per iniciar aquest programa comptem amb el suport de l’Adrián Marín a Costa Rica i la Victoria Lang a Sao Paulo.
També amb Jose Fernando Sanchiz a Panamà.

Estem segurs que aquesta xarxa continuarà creixent i ens ajudarà a facilitar la connexió dels nostres Alumni tant a nivell local com internacional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies