Notícies d'Alumnes

Entrevista Elisava Alumni: Niyar El Hage

Data:

"ELISAVA té molts estudiants internacionals, i això és un aspecte beneficiós per tenir un coneixement ampli en quant a experiències culturals".

Nom, ciutat, país?
Em dic Niyar el Hage i sóc de Beirut, Líban.

Programa que curses a ELISAVA?
Estic cursant el Màster en Retail Design.

Quants quilòmetres has recorregut per venir a ELISAVA?
Al voltant d’uns 4.408 quilòmetres.

Per què vas escollir cursar el màster a ELISAVA?
El primer que em va agradar va ser la pàgina web: els diferents cursos que s’ofereixen en aquest programa i la diversitat d’àrees d’experiència d’ELISAVA. Quan vaig investigar una mica més, vaig adonar-me que fins i tot els cursos que s’ofereixen en els diferents programes de màster eren interessants i molt diversos. Una altra raó va ser que la universitat està situada en una àrea molt maca d’Europa, que és Barcelona. També és casa de molts estudiants internacionals, i això és un aspecte beneficiós per tenir un coneixement ampli en quant a experiències culturals.

Sintetitza en una frase què es per tu el disseny de producte.
Diria que el Retail Design és crear una experiència per a cada individu en espais comercials i públics.

Qui és el teu referent en el món del disseny?
Diria que Alejandro Aravena. Acaba de guanyar un Pritzker Price i és de Xile. Aravena va crear un concepte anomenat Elemental en els seus edificis i té a veure amb la idea de solucionar problemes socials.

El teu somni professional és...
Ser capaç de trobar un camí cap al meu futur professional en Retail Design per crear camins en el disseny de projectes que podrien ajudar i solucionar problemes socials.

Què representen per tu els productes que has portat?
Sempre porto aquesta ampolla petita amb sorra amb mi. La sorra és un element a la Terra que canvia de forma segons on la posis, a l’aire lliure o en una ampolla... I per mi és un missatge sobre com pots intentar adaptarte a cada lloc i trobar la forma d’encaixar, de manera professional, social o en quant a la matèria de disseny.


#LivingElisava

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies