Notícies d'Alumnes

Els Premis Liderpack reconeixen ‘La Vall’, projecte d'alumnes del Màster en Disseny de Packaging

Data:

Els estudiants del Màster en Disseny de Packaging d'ELISAVA tornen a ser notícia: un altre dels projectes dissenyats pels alumnes d'aquest programa ha estat premiat en un concurs internacional del sector. Es tracta de ‘La Vall’, treball de Pablo Berges Alonso i Endika Gómez de Balugera (Dissenyadors Gràfics) i Sofia Cuba (Dissenyadora de Producte), que ha obtingut el Premi Liderpack en la categoria Disseny Jove.

El projecte és fruit del taller intensiu tutoritzat per Alberto Cienfuegos (Lavernia & Cienfuegos Studio) i Guillem Virgili, que partia de la creació d'una línia de cosmètica per a una cadena hotelera (4/5 estrelles).

En paraules dels seus propis dissenyadors, “‘La Vall’ produeix i comercialitza productes cosmètics elaborats a partir d'ingredients naturals de la Vall de Boi (Lleida). Molses, falgueres i varietats d'orquídia, entre d'altres espècies, són alguns dels seus ingredients, als quals s'afegeix un oli extret de comunitats vegetals microscòpiques amb propietats hidratants i rejovenidores.”

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies