Notícies d'Alumnes

Els Premis ELISAVA Professional Edition reconeixen un any més el talent sorgit de l'Escola

Data:

La 4a edició dels Premis ELISAVA Professional Edition, atorgats per l'Escola amb l'objectiu de premiar l'excel·lència, la creativitat i el rigor dels nostres alumnes de Màsters i Postgraus, ha tingut una acollida molt positiva, amb la participació d'un total de 59 projectes.

El jurat, format per Josep Bohigas (Director de Barcelona Regional), Llorens Fluxà, (Vicepresident de CAMPER), Victor Palau i Ana Gea (Directors de Graffica), Toni Segarra (Publicista) i Javier Peña (director general d'ELISAVA), ha tingut en compte en la seva valoració criteris com l'exploració de nous formats, la innovació en l'execució dels projectes o la viabilitat comercial. A continuació repassem els projectes guanyadors.


Premi Professional Edition en la categoria Or


Fran & Frank

Autors: Idil Gücüyener i Amanda Kallin
Programa: Postgraduate Diploma in Graphic Design applied to Communication
Valoració del jurat: Per refrescar la manera de consum del producte, amb una proposta holística excel·lentment executada. Un plantejament coherent en tot el seu desenvolupament -concepte, naming, grafisme, packaging...-, que inclou una comunicació amb vessant social, una distribució distintiva i fins i tot productes associats, en una estratègia transversal de gran potencial comercial.


Premis Professional Edition en la categoria Plata


My (M)other

Autora: Alice Cannara
Programa: Máster en Disseny i Fotografia
Valoració del jurat: Per la capacitat d'observar a la pròpia família amb profunditat i sinceritat, en un projecte poètic i emotiu sobre la solitud i l'exploració de la pròpia identitat. L'autora sap treure partit de forma honesta a un assumpte íntim, amb una reflexió que ens resulta oportuna per destacar la importància de les humanitats en el currículum educatiu.


Off Space

Autors: Natalie Franco, Virginia Gallo, Sara Guidi, Andrey Krel, Giulio Rampoldi, Sabrina Sturba, Ezequiel Aleixo Torea i Manuela Valtchanova.
Programa: Master’s Degree in Temporary Space Design
Valoració del jurat: Per convertir l'arquitectura en alguna cosa experiencial, creant un espai que trasllada a l'usuari a altres atmosferes i escenaris sense moure'l del lloc. Un projecte que es va executar realment, aportant una solució efectiva i gens aparatosa a la problemàtica de treballar en una terrassa inclinada, utilitzant, a més, un material natural com la fusta.


Kinetic para Solac

Autors: Esther Alegret, María González, Elena Hernández, Zulay Herrera i Aitor Rodríguez.
Programa: Postgrau en Concepte de Producte
Valoració del jurat: Per replantejar l'ús d'un element com la planxa per a la roba, mostrant noves vies per a la seva ocupació. A través d'una formulació i presentació gràfica de gran valor, aconsegueix transformar aquest producte comú en objecte de compra per impuls, que resulta atractiu i desitjable per a tots els públics.


Premi del Públic

Hotel Cristal Palace

Autors: Daniel Viveros, Noelia Tavárez, Karina Rosario Peguero i Marcela García.
Programa: Postgrau en Disseny d'Interiors per a Hotels i New Hostelling
Per votació popular a través d'una aplicació en línia, el Premi del Públic ha estat per a aquest projecte que proposa una espai mixt entre hotel i galeria d'exposicions i esdeveniments, amb una continuïtat visual entre l'interior i l'exterior i en la qual el vidre interactua de formes interessants amb el sol.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies