Notícies d'Alumnes

Els Laus 2017 premien fins a 8 projectes d'alumnes d'ELISAVA

Data:


Els Premis Laus 2017, entregats el passat 30 de juny en el marc de la Nit ADG Laus 2017, han reconegut diversos projectes d’alumnes i alumni d'ELISAVA. En l'apartat per a Estudiants, han estat premiats amb un Or, màxima distinció dels guardons, els treballs ‘Relief Issue 1’ i ‘Barreg.es’. A continuació llistem tots els treballs guardonats:

Or

‘Relief Issue 1’
(Disseny Gràfic)
Autor: Miguel Sousa Mesquita


Definició d’una revista, des del contingut al disseny: estudi de continguts, format, número de pàgines, ritmes, projecte gràfic i direcció d’art. Un assaig visual de gran format, en to reflexiu i atemporal, sobre el món de l’escultura a partir del segle XX.

‘Barreg.es’
(Web i Mitjans Digitals)
Autors: Laura Frade, Xavier Morros


‘Barreg.es’ busca crear un entorn digital per promoure el consum del cava, desvinculant el producte del moment “celebració” i que aconsegueix un consum desestacionalitzat. Entorn editorial disseny del qual, ordenat i fresc, permet contenir un gran volum d’informació.

Plata

‘Cuéntale’
(Audiovisual)
Autors: Carlos Cánovas, Víctor Martínez, Gonzalo Rodríguez, Jose Luís Sánchez


Creació d’una campanya de consciència social sobre el sida enfocada al públic entre 12 i 16 anys. Com a element diferencial, ‘Cuéntale’ no apel·la a la por, sinó a la honestedat, la transparència i l’empatia, i entén la comunicació com a única vacuna contra aquesta malaltia.

'L’Enfant Terrible'
(Disseny Gràfic)
Autores: Jorge Garcia, Javier P. Garcia

[[{"fid":"12066","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"L'Enfant Terrible ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"L'Enfant Terrible ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"L'Enfant Terrible ELISAVA Laus 2017","height":519,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]
Disseny i edició d’un llibre sobre el moviment cinematogràfic “Dogma 95”. La publicació, creada al voltant de tres eixos –contextualització, edició i disseny–, gira al voltant del realitzador Lars Von Trier abans i després de la irrupció d’aquest corrent cultural.

'El cine sin Dogma'
(Disseny Gràfic)
Autors:
Miguel Sousa Mesquita, Arianna Tognini

[[{"fid":"12067","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"El cine sin Dogma ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"7":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"El cine sin Dogma ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"El cine sin Dogma ELISAVA Laus 2017","height":610,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"7"}}]]
Disseny i edició d’una publicació sobre el moviment cinematogràfic Dogma 95 que ressalta les critiques que van sorgir al voltant d’aquest corrent i la seva extinció posterior. Enquadernació rústica cosida amb tapa dura, recoberta de metacrilat de color tabac i serigrafia blanca.

Bronze

‘Embriaga’t’
(Disseny Gràfic)
Autores: Fardoe Ruitenberg, Lorena Manhães, Martí Gisbert

[[{"fid":"12068","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Embriagat ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"8":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Embriagat ELISAVA Laus 2017","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Embriagat ELISAVA Laus 2017","height":610,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"8"}}]]

Definir un producte des del concepte fins a la formalització gràfica. Partint del projecte ‘Barcelona’t’, ‘Embriaga’t’ (“un vino para dejarse llevar”) representa aquesta beguda com a poesia embotellada, i projecta en les ampolles el poema “Embriagueu-vos” de C. Baudelaire, i provoca la deriva visual i lingüístic amb la composició tipogràfica.

'Savi & Aquí'
(Disseny Gràfic)
Autores: Pablo Calzado Isbert, Mario Montull Buil, María López Benítez

[[{"fid":"12061","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Savi & Aquí","height":360,"width":640,"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]
Dues etiquetes de vi que transmetin les sensacions que provoquen quan es beuen. Una invitació a sentir els matisos i detalls del vi a través del tacte que, a més, explora l’ús de la impressió 3D en sèries curtes.

'Plataforma Experiencial'
(Web i Mitjans Digitals)
Autora: Cristina Melcior

[[{"fid":"12062","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Plataforma Experiencial","height":360,"width":640,"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]
Projecte final de grau i briefing totalment obert basat en solucionar problemes experimentats com a alumne. Plataforma basada en la investigació de com la nostra ment associa els conceptes i com podem potenciar la nostra memòria. El disseny permet crear experiències úniques que envolten l’estudiant perquè vulgui participar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies