Notícies d'Alumnes

Els alumnes d’ELISAVA presenten els seus projectes d’'Un salt per a la ciutat'

Data:

 

Els alumnes d’ELISAVA han presentat a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona les seves propostes per al concurs de disseny 'Un salt per a la ciutat', convocat per Barcelona Equestrian Challenge. El disseny guanyador formarà part dels recorreguts del 'Concurs de Salt Internacional CSIO Barcelona 2016'. L’objectiu d’aquesta acció, que ja fa uns quants anys que està en marxa, és continuar reforçant el vincle existent entre la competició centenària esportiva i Barcelona, com també la promoció internacional de la nostra ciutat.

Els alumnes participants han estat Lara Sabater Muñoz i Àngela Amorós, del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial; Úrsula Pahl i Xènia Llop, del Grau en Disseny; Carla Espino Segura-Illa, Margarida Rius Vallespir, Natàlia Catalán Tasies i Mariona den Tuinder, del Programa d'Estudis Simultanis (PES); i Carolina Freire, alumni del Postgrau en Coolhunting i del Postgrau en Direcció d'Art d'ELISAVA.

Tots ells han defensat fins a set projectes finalistes davant d’un jurat format per Marta Carranza, Comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona; Curro Espinós, President RCPB; Joan Alegre, Director General de El Periódico de Catalunya; Emilio Zegrí, President de la Federació Catalana d’Hípica, President de CSIO Barcelona; Santiago Varela, Cap de Pista CSIO Barcelona; Josep Puig, Director del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte d’Elisava; Luis Comas, President de la Fundació Real Club de Polo de Barcelona i Ramón Catalán, Vocal del Patronat FRCPB.

El guanyador del projecte, pel qual els alumnes d’ELISAVA han treballat durant un mes, es donarà a conèixer a finals de maig. L’obstacle es construirà a la fusteria del Real Club de Polo de Barcelona i es presentarà de forma oficial a principis del proper mes de setembre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies