Notícies d'Alumnes

Els alumnes del Màster en Disseny de Packaging dissenyen la reedició de Cobi

Data:

Aquest mes de juliol es commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. Per celebrar la efemèride s’ha reeditat la figura de Cobi, la mascota dels Jocs de Barcelona ’92 dissenyada per Javier Mariscal.

El projecte, obra dels alumnes del Màster en Disseny de Packaging d’ELISAVA Pablo Calzado, Cristina Castells i Andrea Ribera, ha consistit en la ideació del concepte, el disseny gràfic i el packaging del producte, i s’ha realitzat en col·laboració amb l’empresa Pilma en el marc del taller Branding & Retail, a càrrec de Marc Català i Eduard Juanola.

Cobi torna a Barcelona per mar

Amb paraules dels responsables del nou packaging de la figura. “Cobi ens transmet uns valors molt humans: és graciós, optimista, espontani i afable”. En el plantejament, Cobi torna a Barcelona després d’haver visitat totes les ciutats olímpiques. “Ho fa en un vaixell de càrrega, i s’allotja en una caixa molt especial: recorda a les caixes típiques de càrrega i descàrrega, feta de fusta de pi, amb uns forats inclosos, perquè pugui respirar i parlar. Després de 25 anys, Cobi està disposat a tornar a repartir il·lusió i diversió a la gent que viu i visita la seva ciutat, Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies