Notícies d'Alumnes

Elisava Alumni visita elBulliLab

Data:
Una exposició com a eina d’investigació, la metodologia Sapiens, la importància de la història de la humanitat per entendre l’actualitat, la decodificació d’una marca, d'un producte o del disseny... aquests i altres temes han centrat la visita a elBulliLab del passat 17 de desembre, organitzada per Elisava Alumni, i amb la qual s’ha estrenat el programa d’activitats 2015/2016.
La visita, exclusiva per als Alumni Bold, ens ha endinsat en l’univers Bulli i, de la mà del mateix Ferran Adrià, hem conegut en què consisteix la metodologia Sapiens, com l’apliquen, els projectes i reptes que tenen entre mans i, en definitiva, com es treballa en un entorn absolutament creatiu. Tots els participants s’han mostrat entusiasmats de veure in situ un projecte innovador i de referència.
ELISAVA manté una estreta col·laboració amb elBullifoundation a través del grup de recerca Decoding.
Si ets Alumni d’Elisava, segueix-nos a les xarxes socials d’Elisava Alumni i estigues atent a les properes activitats que estem preparant, que de ben segur seran del teu interès. La primera d’elles serà el taller de Houzz, el proper 20 de gener, per poder treure el major rendiment a aquesta eina i aconseguir un perfil 5 estrelles. T'hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies