Notícies d'Alumnes

Elisava Alumni presenta eines clau per fer realitat un projecte

Data:

El passat dimecres 5 de març va tenir lloc la Jornada Professional #4 «Tools» organitzada per Elisava Alumni a la Sala d’Estudiants d’ELISAVA.

La jornada, a la qual va assistir un nombrós grup de socis i antics alumnes de l’Escola, va comptar amb la presència de Sergi Manaut, portfolio-worker, Uri Altell, fundador del festival IN-EDIT, i Laura Vila, de BANC (Business Angels Network Catalunya). El fil conductor que va marcar les tres ponències va ser molt clar: les eines clau per fer realitat un projecte.

Els ponents van parlar sobre les claus d’una bona presentació i els possibles problemes a què haurem de fer front, la importància de donar un enfocament diferent a una idea creativa quan aquesta es converteix en una idea de negoci i la visió dels inversors que volen creure en un projecte tant com ho fa el seu creador, respectivament.

Els assistents van poder resoldre en un entorn informal alguns dels seus dubtes sobre els passos a seguir a l’hora de presentar projectes davant d’un públic inversor, la manera de donar-los difusió i els mètodes de finançament.

L’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA ja està treballant en la següent trobada entre professionals i Alumni, que tractarà el tema de les iniciatives ètiques i tindrà lloc el proper 26 de març al Convent de Sant Agustí de Barcelona.

Consulta el calendari de Jornades Professionals!

Amb la col·laboració de:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies