Notícies d'Alumnes

Elisava Alumni parla dels materials en el disseny

Data:

El passat dimecres 30d’abril va tenir lloc la Jornada Professional #6 «CaseStudies» organitzada per ElisavaAlumni al nou Materfad al Disseny HUB Barcelona.

La jornada va comptar amb la presència de Marc Folch, de Calderon-Folch-Sarsanedas Arquitectes, Marcela Manrique, fundadorade Demano, i Javier Peña, director del Materfad. Les tres ponències tenien un denominador comú molt clar: els materials en el disseny.

En primer lloc, l’arquitecte Marc Folch va explicar el cas d’un projecte del seu estudi d’arquitectura en el qual havien utilitzat un material específic pel recobriment de l’obra arquitectònica

Seguidament, Marcela Manrique va explicar com va sorgir el seu projecte, Demano, que utilitza banderoles i altres suports similars per crear bosses, reutilitzant un producte que no es pot reciclar i aprofitant les propietats del material.

Finalment, Javier Peña va explicar com Materfad presta serveis de consultoria i formació a empreses, professionals, universitats i centres tecnològics, a més de facilitar la transferència tecnològica entre sectors d'àmbits molt diversos. La seva tasca de vigilància tecnològica permet detectar materials i tecnologies d'un determinat sector que tenen potencial per ser aplicats en un altre. La jornada va concloure amb una visita guiada en què es van explicar les mostres de materials avançats del catàleg de materials que s’exposaen elMaterfad.

L’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA ja està treballant en la següent trobada entre professionals i Alumni, que tindrà lloc el proper 4 de juny.
Consulta el calendari d’activitats!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies