Notícies d'Alumnes

Elisava Alumni parla d’eco-emprenedoria, impacte social i projectes ètics

Data:

El passat dimecres 26 de març va tenir lloc la Jornada Professional #5 «Ethics» organitzada per Elisava Alumni a la Sala Noble del Convent de Sant Agustí.

La jornada va comptar amb la presència de Susana Balet, de Stone SoupConsulting, Oriol Pascual, eco-emprendedor, i Toni Tió, co-creador de CiviClub.

Els conferenciants van explicar alguns dels paràmetres a partir dels quals es pot valorar l’impacte social d’un producte o d’un servei mitjançant exemples concrets i van parlar de com es poden equilibrar les necessitats de la persona amb les de la comunitat en general. També van exposar quin és el paper del dissenyador a l’hora de promoure accions ètiques per part dels usuaris. En definitiva, van transmetre la idea que en tots els projectes es poden tenir en compte els aspectes socials, ambientals i els impactes econòmics per un bé comú, sense deixar de tenir una visió empresarial.

Concretament, Susana Balet va parlar sobre els procediments d’avaluació i mesura de l’impacte social i Oriol Pascual va explicar en què consisteix l’eco-emprenedoria i l’actitud que se’n deriva. Per últim, Toni Tió va presentar CiviClub, l’empresa amb base social que premia els ciutadans que tenen una actitud ètica mitjançant punts que es poden bescanviar per diversos articles.

Els assistents a la jornada van participar molt activament en la sessió plantejant els seus dubtes i aportant els seus punts de vista. Pots veure les imatges de l’esdeveniment al Flickr d’ELISAVA.

L’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA ja està planejant la següent trobada entre professionals i Alumni, que tindrà lloc el proper 30 d’abril.

Consulta el calendari de Jornades Professionals!

Activitat realitzada amb el suport de:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies