Notícies d'Alumnes

Elisava Alumni llença el Programa ELISAVA Emprenedors

Data:

ELISAVA compta amb una llarga trajectòria sent pionera en l’ensenyament del disseny i l’enginyeria, que segueix contribuint a la formació de destacats professionals, entre els quals trobem molts emprenedors. Per a donar resposta a aquesta realitat, des d’Elisava Alumni s’ha creat un programa específic que treballarà per a fomentar el networking i afavorir la col·laboració d’aquest col·lectiu d’Alumni.

La primera acció que es desenvoluparà el proper mes de setembre en el marc d’aquest programa és la posada en marxa de l’espai ELISAVA a la Incubadora Almogàvers (viver d’empreses de Barcelona Activa), on es podran incubar diverses start-up d’Alumni amb l’acompanyament de Barcelona Activa.

ELISAVA i Elisava Alumni han establert aquesta col·laboració amb Barcelona Activa amb l’objectiu de fomentar l’ecosistema emprenedor a l’Escola i sobretot de recolzar aquells Alumni que tinguin un projecte empresarial innovador, solvent i viable que vulguin fer realitat.

Les condicions per a poder participar en aquesta iniciativa es podran consultar al web d’ELISAVA a partir del dia 1 de setembre, data en la qual s’obrirà la convocatòria per a seleccionar els primers projectes per a ser incubats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies