Notícies d'Alumnes

El Treball de Final de Grau de l'Elisava Alumni Gemma Mier, comprat per Gallina Blanca

Data:

Gemma Mier Cervantes, enginyera en disseny industrial graduada a ELISAVA i Màster en Disseny i Comunicació, va presentar a finals de juliol del 2016 el seu treball de final de grau desenvolupant el packaging i concepte d'un nou producte per GB Foods (Gallina Blanca).

El projecte, tutoritzat per Cristina Taverner, va començar el gener de 2016 amb el plantejament del briefing inicial per part de l'empresa i la signatura d'un contracte de confidencialitat.

"El procés de creació va tenir molts alts i baixos", afirma Gemma. "Alguns dies avançava a passes llargues, altres no acabava de trobar l'essència que necessitava el projecte. La clau va ser pensar en cada detall i, sobretot, pensar en l'usuari del producte. Volia fer un projecte personal, que respirés valors com la sensibilitat, l'acostament a l'usuari i jugar amb la narrativa del projecte".

Juntament amb els consells de Cristina Taverner, Gemma Mier va aconseguir que GB foods li comprés el projecte, valorant la seva dedicació i la creació d'un concepte sòlid i emocional que va captivar per complet el jurat el dia de la presentació del TFG.

Actualment, Gemma Mier Cervantes treballa com a dissenyadora gràfica a PickASO, una agència capdavantera en Màrqueting Digital i App Store Optimization, treballant braç a braç amb grans clients com Verse, ABA English, Infojobs, Yudonpay, LaCaixa o Bershka.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies