Notícies d'Alumnes

El projecte 'Universal Box', del nostre Màster en Disseny de Packaging, guanyador als Premios Valores de Papel

Data:

El jurat de la quarta edició dels Premios Valores de Papel ha atorgat el Premio Renovable a Alejandra Amusquívar i Elena Lobera García, alumni del Màster en Disseny de Packaging i del Postgrau en Disseny Gràfic i Estructural de Packaging d'ELISAVA, respectivament. Aquest premi les reconeix com a joves promeses amb l'objectiu de renovar el disseny de packaging amb cartró. Ambdues ho han aconseguit amb el projecte 'The Universal Box', finalista al Premio Internacional Pro Carton per a joves dissenyadors.

Els Premios Valores de Papel s'enfoquen en els atributs característics d'aquest material: el seu caràcter essencial, valuós, natural, innovador i renovable; qualitats que donen nom als cinc premis que s'entreguen en cada edició.

Els Premios Valores de Papel són el reconeixement del món del paper a persones i organitzacions que destaquen per encarnar aquests valors en activitats o iniciatives a distints àmbits de la societat.

Caixa de sabates adaptable i reciclable

'Universal Box' proposa un nou concepte de caixa adaptable a diferents grandàries, minimitzant el percentatge d'aire transportat a l'entrada i sortida del magatzem i reduint dràsticament el material d'envàs/protecció utilitzat sense afectar la qualitat del producte durant tot el cicle logístic. L'envàs haurà de ser de materials reciclats i reciclables, amb el mínim impacte econòmic possible i adaptable als diferents tipus de sabates.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies