Notícies d'Alumnes

El llibre 'Eco Packaging Now' inclou un projecte del Màster en Disseny de Packaging d'ELISAVA

Data:

El llibre Eco Packaging Now, editat aquest 2016, inclou en les seves pàgines el projecte «La Boqueria Packaging», de Paula Sánchez, Laia Truc i Miriam Vilaplana, totes tres alumni del Postgrau en Disseny Gràfic i Estructural del Packaging d'ELISAVA. El llibre s'ha publicat a escala internacional en països com els Estats Units, Austràlia, Gran Bretanya, Nova Zelanda, Japó, Taiwan, la Xina, Corea del Sud i bona part de la Unió Europea.

L'objectiu del projecte «La Boqueria Packaging», ideat el 2014, era substituir els gots de plàstic utilitzat per envasar fruita take away a les parades del mercat de la Boqueria de Barcelona, ​​en la línia ecològica i sostenible que comencen a promoure aquests dies països com França, que preveu deixar de fabricar i vendre coberts de plàstic a curt termini.

Donat que l'envàs és un producte d'un sol ús i els seus consumidors principals són turistes i persones que visiten el mercat més famós de Barcelona, ​​els envasos de plàstic tradicionals produeixen una gran quantitat d'escombraries. Per això, l'objectiu era fer un envàs més ecològic.

Inspirant-se en tècniques de la papiroflèxia, amb un paper parafinat, els autors han apostat per crear un recipient per contenir la fruita fresca consistent en un envàs senzill de muntar, personalitzable, ergonòmic, monomaterial i respectuós amb l'entorn.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies