Notícies d'Alumnes

Dues alumni d'ELISAVA, entre els 5 fotògrafs espanyols que has de seguir a Instagram

Data:

Fotos del perfil d'Instagram d'Elisa Carnicer

Elisa Carnicer i Denisse García, totes dues de 28 anys i alumni del Màster en Disseny i Fotografia d'ELISAVA, figuren entre els 5 joves fotògrafs espanyols que has de seguir a Instagram, segons i-D, un dels canals de Vice.

El mitjà de comunicació va organitzar un concurs fa dos mesos, Talent i-D, al qual s'han presentat més 10.000 imatges. El jurat ha elegit els guanyadors tenint en compte la combinació d'originalitat, estil genuí i un missatge amagat darrera de cada imatge.

Elisa Carnicer
@elisacarnicer

Vull que les meves imatges transmetin raresa, ganes i irreverència, afirma Carnicer, actualment fotògrafa freelance especialitzada en moda que ha publicat en revistes independents com Cake Magazine, Teeth, Client, Nasty o The Ones2Watch.

Carnicer posseeix un estil natural, romàntic i sense filtres, a cavall entre el analògic i el digital. "Sol haver una història en les meves imatges, exploro la raresa i la recerca del que és estrany en el comú i elegant, i m'agrada suggerir més que explicitar", comenta.

Fotos del perfil d'Instagram de Denisse García

Denisse García
@denissegarcia

Llicenciada en Belles Arts i alumni del Màster en Disseny i Fotografia d'ELISAVA, Denisse s'ha convertit, també, en fotògrafa freelance a cavall entre la música i la moda. "La moda m'encanta, però la música té alguna cosa especial que em connecta molt més amb allò que vaig a fotografiar".

En aquest sentit, el seu perfil d'Instagram reuneix una interessant barreja de músics de l'escena underground i editorials de moda, però també autoretrats i captures dels seus viatges. "M'agrada molt la idea que cada ull i cada ment veu una imatge de maneres diferents", afegeix. "A cada persona li transmet alguna cosa diferent, segons la seva cultura o bagatge personal. Crec que aquest és el poder de les imatges".


Pots llegir l'article sencer a i-d.vice.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies