Notícies d'Alumnes

Domestic Data Streamers, Premi Ciutat de Barcelona

Data:

El col·lectiu Domestic Data Streamers, format per antics alumnes d’ELISAVA, ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2014, convocat anualment per l’Ajuntament de Barcelona, en la categoria de Disseny per la peça Sand Falls, de l’exposició Big Bang Data, presentada al CCCB de Barcelona, que van realitzar en col·laboració amb l'exalumne de l'Escola Pol Trias.

El jurat, compost per Gabriele Schiavon, president, Eulàlia Coma, Jordi Duró Trouillet, Daniel Giralt-Miracle i Raquel Pelta, han acordat per unanimitat atorgar aquest guardó a Domestic Data Streamers, un equip de creatius que ha acceptat el repte de transformar dades sense processar en sistemes interactius i experiències.

El jurat ha valorat la voluntat i la capacitat de fer visible de manera poètica la complexitat de les dades, implicant al públic en les seves propostes, amb una lectura humanitzada del món tecnològic.

El lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona se celebrarà el 10 de febrer a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament i comptarà amb la participació de Joana Serrat i la presentació d’Àgata Roca.

El consistori de la ciutat atorga aquests premis amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció realitzada a la ciutat per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions o per organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies