Notícies d'Alumnes

Descobreix els dissenyadors formats a ELISAVA que comercialitzaran productes a La Capell

Data:

La primavera de 2016 es llença la primera convocatòria ELISAVA-La Capell amb l’objectiu de contribuir i donar suport als productes dissenyats pels nostres alumnes i Alumni. Aquesta convocatòria, de caràcter anual, posa a disposició de la comunitat ELISAVA (alumnes i Alumni Bold) un espai expositiu a la botiga de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell on es comercialitzaran els productes seleccionats.

En l’edició 2016, un total de 5 productes d’Alumni van ser seleccionats, a continuació us els presentem juntament amb els seus dissenyadors:

Molinetes, d’Adriana Díaz

Col·lecció nascuda de la diversitat de combinacions que una quadrícula geomètrica en paper ofereix a l'autora. Amb la voluntat de treure el màxim partit d'una forma, el resultat són uns molinets de formes dinàmiques que recorden a flors esquemàtiques, i que ens porta bons records de la infantesa. De plata, plata oxidada o plata xapada en or.

Woody Tic Tac Toe. Drinking set, d’Antón García Seoane i Agustina Garrigou

Accessori de cuina funcional i lúdic. A més de poder ser utilitzat com a safata, és un joc de 3 en Ratlla. La base, tallada en fusta de faig, reprodueix formes geomètriques lleugerament suavitzades. Els gots de xarrup estan fets en gres i el seu esmalt interior, en dos colors diferenciats, són les fitxes del joc.

Les làmpades de Fos Project, d’Octavi Serra i Clara Romaní

Fetes a mà amb plàstic 100% reciclat, provinent de bosses i embalatges. Formen part de la iniciativa d'ecodisseny "Fos project", un procés creatiu basat en el reciclatge de plàstics amb el qual obtenen peces úniques i fomenten la consciència ecològica.

El #1 de los Objetos Decorativos, de Rosa Rubio

Inclòs en el projecte "Los Objetos Decorativos", la voluntat del qual és la de produir objectes que ens generin admiració. Forma part d'una col·lecció de peces pensada per a la neteja i cura del nostre entorn.

ARC, de Pau Homs

Complementa la tauleta de nit del dormitori i permet mantenir la pàgina del llibre de manera visual, motivant a finalitzar l'exemplar. Incorpora una pinça lateral que fixa el llibre durant la lectura.

Addicionalment a aquests 5 productes, seleccionats en la convocatòria ELISAVA - La Capell d’enguany, també hi trobaràs peces de la Mireia Rius, el Gerard Arqué i l’Agustina Garrigou, també Alumni d’ELISAVA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies