Notícies d'Alumnes

David Querol al DOCFIELD

Data:

David Querol, antic alumne del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, tindrà dues exposicions individuals al Festival de Fotografia Documental de Barcelona (DOCFIELD)

La primera, ubicada al carrer Julià Portet número 5, serà exhibida des del 19 al 23 de maig, dins del grup d’exposicions «ME & THE CURIOSITY».

Sota el títol «Morir», David descriu així la seva obra: «Morir és un procés diürn que té lloc dins una habitació tancada, on la llum penetra només a través de les imperfeccions de portes i finestres. Imatges que volen donar entitat temporal a un acte, el trànsit entre vida i mort, que sembla no tenir-ne»

Aquesta mostra també es podrà veure del 15 al 21 de juny al PA-TA-TA Festival, a Granada.

La segona exposició serà el dia 4 de juny i consisteix en un vídeo titulat «REVISIONS» on David revisa els emplaçaments que conformaven el seu entorn habitual anys enrere, constatant així el link emocional que existeix amb aquests indrets. L’acte està emmarcat dins de la nit de projeccions que el DOCFIELD titula «Desde mi Barrio» i que tindrà lloc a la Plaça Pou de la Figuera, dins de la ruta Ciutat Vella.

A més a més, el seu projecte fotogràfic «THE MOON FACTOR», ha estat seleccionat per la Discoveries Week PHotoEspaña 2015 Festival.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies