Notícies d'Alumnes

Crònica de la visita a Oxfam Intermón de la mà d'Anna Viloca

Data:

Un grup d’Alumni d’ELISAVA va visitar la seu a Barcelona d’Oxfam Intermón de la mà d’Anna Viloca, Responsable de Nous Productes a aquesta ONG i Alumni d’ELISAVA.

Enginyera de formació amb una clara vocació social, Viloca va explicar com havia estat la seva trajectòria professional després de graduar-se. Una carrera que va iniciar en el món de l’enginyeria de producte en l’àmbit de l’automoció i que, a poc a poc, va passar al sector serveis i va virar fins al marketing.

“Moltes de les habilitats que vaig adquirir amb la meva formació com enginyera són les que aplico actualment a la gestió dels diversos projectes d’innovació en els que treballo”, va afirmar Viloca, que defensa que la sinèrgia entre disciplines fa créixer els projectes, enriquint-los amb influències de coneixements diversos i complementaris.

“La sinèrgia entre disciplines enriqueix els projectes d’innovació” (Anna Viloca)

Viloca va explicar alguns dels projectes d’innovació en els que treballa actualment com l’interessant món de l’Inbound Marketing, una tendència de transformació digital en la que actualment està immersa. “L’Inbound Marketing és un seguici llarg, es tracta d’enamorar a poc a poc al client, mentre que el marketing tradicional és quelcom molt més fugaç”, va afirmar l’Anna. Una disciplina de Marketing basada en tres pilars fonamentals: SEO, marketing de continguts i social media marketing.

Un altre dels projectes que va explicar al grup d’Alumni d’ELISAVA va ser la Trailwalker, una ultra trail de 100 km l’objectiu de la qual és lluitar contra la pobresa i la fam a través dels equips participants, tots ells compromesos a aconseguir donatius que l’entitat destina a més de 400 projectes a 50 països.

Oxfam Intermón treballa al voltant del món en quatre tipus de projectes: d’emergència social, de desenvolupament i cooperació, de comerç just i de denúncia social i ciutadana i incidència política. A la pàgina web d'Oxfam Intermón podeu conèixer millor la gran feina d’aquesta fundació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies