Notícies d'Alumnes

Crònica de la visita a l’estudi d’interiorisme Tarruella & Trenchs

Data:

L’estudi d’interiorisme Tarruella & Trenchs va obrir recentment les seves portes a un grup d’Alumni Bold d’ELISAVA. De la mà de Ricard Trenchs, director creatiu de l’estudi juntament amb Sandra Tarruella, els assistents van conèixer els seus espais de treball, la trajectòria de l’estudi i la seva forma d’abordar els projectes en els que treballen.

“Treballem amb diferents estètiques en projectes molt diferents des de restaurants de tres estrelles Michelin com pot ser Can Roca a cafeteries petites, fent vestits a mida per als nostres clients, sempre adaptant-nos a les seves necessitats”, va explicar en Ricard. Malgrat no tenir línies de disseny comú per a totes les feines, Trenchs va explicar que “sí que hi ha elements que es repeteixen en molts d’ells, com per exemple, la calidesa de la fusta, la ceràmica, el cuir o els colors neutres”.

Tarruella & Trenchs és un estudi que ofereix un servei integral que inclou totes les fases del desenvolupament del projecte, des del concepte a la seva execució, passant per l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny gràfic, naming, merchandaising, paisatgisme, així com tots els aspectes tècnics, pressupostos i llicències. Per això, compta amb col·laboradors externs i locals, exercint com a directors d’art del projecte.

“Exercim de directors d’arts dels projectes en els que treballem, fent sempre vestits a mida per als nostres clients” (Ricard Trenchs)

Ricard Trenchs va explicar al grup amb més detall dos projectes realitzats recentment des de l’estudi: les fleques ‘Turris’, a Barcelona, i el restaurant ‘La Bien Aparecida’, a Madrid. Aquests últims afirmen a la seva web que van elegir Tarruella & Trenchs, “perquè ens va agradar que el seu estil no ofusqui la singularitat de cada espai i de cada concepte. Buscàvem un estudi especialista en la creació de restaurants bonics i hem escollit als millors”.

Els assistents van poder formular a en Ricard tots els seus dubtes i preguntes sobre l’estudi i els projectes i el Daniel Paladini, membre de la Junta d’Elisava Alumni, va obsequiar l’estudi amb un llibre sobre la història d’ELISAVA.

Tarruella & Trenchs combina una trajectòria de més de 40 anys més d’experiència amb un equip jove que integra dissenyadors i professionals de diverses disciplines i té una àmplia experiència en el desenvolupament de projectes de restauració, hostaleria, comercial, efímer i oficines. Actualment està desenvolupant la seva expansió internacional treballant en Amèrica del Nord, Europa i el Pròxim Orient.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies