Notícies d'Alumnes

'Buy Yourself', nova App per comprar sense cues de l’Elisava Alumni Pablo Serrano

Data:

Imagina el moment típic: un dissabte a la tarda. Per fi has decidit quina peça o article compraràs en una de les teves tendes habituals i, quan vas a pagar, et trobes una cua de vint persones.

Aquesta escena podria ser part del passat molt aviat. Com? Amb la nova aplicació Buy Yourself, cofundada per Elisava Alumni del MUDIC Pablo Serrano; una App per comprar sense fer cues que ja està disponible tant per a Android com, des de fa tan sols uns dies, per a iOS.

Com funciona?

Buy Yourself disposa d’una tecnologia que permet que sigui el mateix client que, utilitzant el seu Smartphone i una aplicació instal·lada, marqui i pagui els articles que desitgi, desconnectant les alarmes un cop s’hagi realitzat el pagament. La prova pilot es realitzarà properament en botigues de Madrid i Barcelona, i les compres es podran efectuar en qualsevol de les tendes associades amb la aplicació.

Segons la companyia, Buy Yourself és un sistema d’alarmes intel·ligents dissenyat per comprar sense passar per caixa que “aporta als usuaris una experiència de compra diferencial i potencia les capacitats d’una tenda física amb totes les avantatges del comerç electrònic”.

Així mateix, “permet a les tendes tradicionals fer-se amb una informació valuosa sobre els seus compradors (qui són, quines cerques realitzen, el seu historial de compra, etc.)”, cosa que fins ara era un desavantatge competitiu davant els seus rivals en línia. Amb això es vol contribuir, també, a les pèrdues milionàries en volum de negoci del sector Retail.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies