Notícies d'Alumnes

BoO Barcelona llança un innovador portamines de fibra de carboni

Data:

Carbonara és el primer llapis en què la fibra de carboni té un propòsits mecànic que va més enllà de l'estètica.

Es tracta d'un portamines dissenyat amb el concepte d'un accionament de gallet invers en ment. La pressió exercida sobre el cos cilíndric de carboni permet la regulació de la mina gràcies a la seva separació amb la punta d'alumini del portamines. Mentre no s'utilitza, la mina està fermament fixada a la part acanalada de la punta.

La característica principal de Carbonara és l'ús de la fibra de carboni com a material distintiu, juntament amb un nou sistema d'agafada innovador per a la mina. La lleugeresa i les excel·lents propietats mecàniques del material agregades al disseny han produït un resultat sorprenent, flexible, lleuger i durador, i alhora han mantingut un aspecte elegant i refinat.

Si vols ajudar a donar-li vida a la Carbonara, pots contribuir mitjançant la plataforma Kickstarter! Els patrocinadors que vulguin fer de Carbonara una realitat poden col·laborar a través de diversos tipus de contribucions, a canvi, poden rebre un Carbonara abans que es comercialitzi oficialment.

L'equip de BoO Barcelona, ​​liderat per Miquel Tejero, Alumni Bold i professor d'Elisava, compta amb la participació d'altres alumnes d'Elisava com Gerard Arqué, Oriol Gener i l'estudiant en pràctiques Cristina Rodriguez. Boo a Barcelona també està assessorada per Valentí Acconcia, professor de l'Escola.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies