Notícies d'Alumnes

Best of 2014 Design: Electronic Traces

Data:

«Electronic Traces», el projecte final d’estudis desenvolupat per l’antiga alumna del Grau en Disseny d’ELISAVA, Lesia Trubat, ha estat escollit per la revista Domus entre les 15 millors històries del disseny del 2014.

«Electronic Traces» permet traslladar la bellesa efímera del ballet a l’univers digital i convertir-la en sensacions visuals, tàctiques i hàptiques. El projecte consisteix en la incorporació d’un dispositiu electrònic a les sabatilles de ball el qual recull els moviments i els transforma en representacions visuals gràcies a una aplicació per a mòbils. Els sensors del dispositiu recullen tant el desplaçament dels peus del ballarí com la pressió al terra.

Les dades són processades per un microcontrolador Lilypad Arduino de 50 mil·límetres ubicat en el turmell i enviats digitalment a un dispositiu electrònic. Posteriorment, una aplicació per a mòbils s’encarrega no només de representar visualment les coordenades de moviment i pressió, sinó que també permet personalitzar la seva visualització i exportar tota la informació en format de vídeo o imatge.

El treball de Lesia Trubat també ha merescut estar en el llistat de “¡Lo mejor del año!” elaborat per la revista Experimenta.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies