Notícies d'Alumnes

"Are you ready 4 us?" finalista del Call to Innovation

Data:

Rocío García Ramos, antiga alumna del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte, ha estat finalista del concurs Call to Innovation representant el projecte "rUreD4us?" ("Are you ready 4 us?").

El concurs plantejava als participants com resoldre alguns dels grans problemes d’Espanya (desocupació, educació, crisi financera, dependència energètica, etc.) i millorar la vida de 10 milions d’espanyols a través de la tecnologia.

L’antiga estudiant de l’Escola, que va quedar entre els cinc primers de 198 participants, va respondre al repte amb el projecte "rUreD4us?", del què era representant i que va néixer fa 4 anys de la companyia Creative Society. "Are you ready 4 us?" és una investigació a nivell mundial sobre joves emprenedors que estan canviant el món. Es tracta d’un projecte que mostra la tasca brillant que molts joves emprenedors estan duent a terme i que a més dissenya propostes concretes per tal que la joventut s’impliqui més en la societat.

Call to Innovation és una competició organitzada per la Singularity University, la institució acadèmica de la NASA ubicada a Silicon Valley, el Grupo Cosentino i la Fundación Rafael del Pino. El concurs pretén identificar talents innovadors, emprenedors tecnològics i líders emergents amb la creativitat i l’ambició per canviar el món.

Aquest reconeixement s’afegeix a altres obtinguts fa poc. Amb el projecte “Smarter Phone”, Rocío, juntament amb el també antic alumne d’ELISAVA Bernat Lozano, va guanyar el segon premi del Design for (your) product lifetime i va quedar finalista del James Dyson Award 2013.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies