Notícies d'Alumnes

Antics alumnes guanyen el One Day Design Challenge

Data:

L'Àlex Casabó i l'Enric Garriga, antics alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d'ELISAVA, han estat els guanyadors de la tercera edició del Roca One Day Design Challenge amb el projecte «Capsule 3».

El One Day Design Challenge es va celebrar el 18 d’octubre a Barcelona i Madrid simultàniament i reptava als estudiants de disseny i joves professionals menors de 30 anys a crear espais de bany d’ús temporal en llocs amb grans concentracions de gent, com concerts o festes. El vertader repte, però, era el factor temps: els participants havien de dissenyar les seves propostes en el temps rècord d’un dia.

El projecte guanyador, «Capsule 3», consisteix en mòduls adaptables entre sí, fàcils de transportar i amb capacitat per a tres usuaris simultanis. A més a més, cal destacar el seu compromís amb el medi ambient: la proposta dels antics alumnes de l’Escola té en compte l’estalvi d’aigua, ja que l’inodor reutilitza l’aigua que els usuaris fan servir per rentar-se les mans.

L’Àlex i l’Enric han estat seleccionats entre les 192 propostes presentades al certamen, segons el jurat, per “plantejar un espai de bany d’ús temporal modular, apilable i fàcil de transportar”. Aquesta és la tercera vegada que els membres de l’Innovation Lab de Roca aposten pel talent de joves professionals formats en la nostra Escola. En la primera edició, el 2012, tres projectes d’ex-alumnes van resultar finalistes i l’any següent, tres projectes més van ser guanyador i finalistes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies