Notícies d'Alumnes

Antics alumnes de Packaging guanyen un Pentaward

Data:

La Carolina Alzate i en David Freyre, antics alumnes del Màster en Disseny de Packaging d’ELISAVA, han estat guardonats amb un premi de bronze a la vuitena edició dels Pentawards amb el projecte “Ecoflora”.

El projecte dels nostres antics alumnes, emmarcat dins la categoria de conservació de la llar, és una marca de productes de neteja amigables amb el medi ambient. El seu packaging s’allunya de les formes i dels colors convencionals en aquest tipus de productes i fa un pas més enllà per intentar transmetre el missatge ecològic i els beneficis d’aquests productes.

Els Pentawards estan oberts a totes aquelles persones que estan associades a la creació o bé al màrketing del packaging. L’objectiu dels premis consisteix en dissenyar packagings de diferents productes (des de productes de neteja fins a productes de luxe) en què la creativitat i la innovació siguin les màximes protagonistes.

El lliurament de la darrera edició dels Pentawards es va celebrar el passat 9 d’octubre a Tòquio. El jurat va apreciar de nou la qualitat creativa i l’originalitat dels alumnes formats a l’Escola. Després d’haver estat guardonats amb un Pentaward de plata amb el projecte Pinominino l’any 2012, la Carolina i en David han tornat a demostrar el seu talent en aquest prestigiós concurs internacional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies