Notícies d'Alumnes

Ànima Barcelona, dirigit per dos Elisava Alumni, millor estudi de disseny industrial a la Xina

Data:

La Fira Internacional de Disseny Industrial de Shenzhen, que se celebra de forma anual a la Xina, ha atorgat els seus dos principals premis a l'estudi Ànima Barcelona.

Dirigit per Diego Quiroga, Elisava Alumni i professor del Postgrau en Concepte de Producte d'ELISAVA, i amb el també alumni de l'Escola Joanma Baqués a les seves files, l'empresa ha obtingut el premi al millor disseny pel casc de monitorització neuronal Starstim ( foto), de l'empresa Neuroelectrics. El producte monitoritza senyals cerebrals i resulta molt útil per a diagnòstics i detecció de diverses patologies mèdiques, estudis del son, autisme, etc.

Diego Quiroga afirma: "El gran premi és saber que productes com aquest arrenquen cada dia el somriure en ajudar a un discapacitat o a un nen amb alguna patologia en algun lloc del món, i els metges a diagnosticar més fàcilment".

Ànima Barcelona s'ha emportat també el premi al producte més innovador pel disseny de la motocicleta VOLTA BCN, de l'empresa catalana VOLTA MOTOR COMPANY, fabricada i comercialitzada a Figueres (Girona). Aquesta moto elèctrica consta de sistemes innovadors de comunicació via app així com l'aprofitament d'espais lliures com el dipòsit de gasolina.

Després de competir amb més de 250 finalistes internacionals i amb motiu d'aquest doble reconeixement, el jurat, presidit pels directors de l'ICSID (Associació mundial del disseny) i d'IF (un dels principals premis de disseny industrial al món) ha distingit a Ànima Barcelona amb el BEST OF THE BEST DESIGN AWARD (premi al millor dels millors dissenys).

Creada el 2002, Ànima Barcelona compta actualment amb la Xina com el seu mercat principal, en el qual treballa per a firmes com Black & Decker, Bosch, Siemens, Electrolux o Makita, entre d'altres.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies