Notícies d'Alumnes

Ana Darder finalista del Dummy Award

Data:

Ana Darder, antiga alumna del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, ha estat finalista del concurs Dummy Award, organitzat en el marc del Festival DOCfield Barcelona.

El projecte de l’exalumna, “Todo está iluminado”, és un fotollibre en què la foscor és un element imprescindible. Segons la pròpia autora, “sempre portem algun tipus de dol en el nostre interior, i això és el que la foscor expressa en les meves fotografies, és com una taca negra profunda i humana que penetra dins de la imatge”.

El concurs Photobook Dummy Award és una iniciativa que vol fomentar que el photobook es consolidi i continuï desenvolupant-se com el gran suport i l’eina de difusió d’històries interessants. Gràcies a aquest reconeixement, el fotollibre de l’Ana serà exposat juntament amb el guanyador i els altres finalistes del guardó en una exposició a l’espai “The Folio Club” de Barcelona.

Aquesta no és la primera vegada que es reconeix el projecte “Todo está iluminado”. El fotollibre de l’Ana va guanyar el Premi Emergent-Fundació Sorigué 2011, va participar al Festival Internacional de Fotografia SCAN i va ser finalista de la X edició de les Beques Roberto Villagraz de l’Escola de Fotografia Efti de Madrid.

El concurs Photobook Dummy Award s’ha realitzat en el marc del Festival DOCfield Barcelona, que pretén reconèixer el valor social de la fotografia documental. Precisament dins d’aquest festival un alumne del Màster de Fotografia i Disseny, Peili Dong, participa amb l’exposició Estoy en Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies